کسب مقام اول در دوره آموزشی مهارتهای بالینی فوریت های پزشکی توسط آقای مختار شمس کارشناس فوریت های پزشکی شهرستان نمین

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۵۱۰۱ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۲۱

اولین دوره آموزشی مهارتهای بالینی توسط واحد آموزش مرکز فوریتهای پزشکی در محل دانشکده پرستاری و مامایی در مورخه ۱۴ اردیبهشت برگزار گردید و در مجموع ۳۲ نفر از شهرستانهای اردبیل ، نیر ، نمین ، سرعین و کوثر و همچنین ۴ نفر از دانشکده خلخال در این کارگاه یک روزه شرکت نمودند.
دوره فوق که پیش آزمون آن بصورت الکترونیکی بوده، پس آزمون بصورت کتبی و آسکی (آزمون سنجش مهارت های بالینی) برگزار شد.
شایان ذکر است ۳ نفر برتر دوره مهارتهای بالینی به ترتیب امتیاز از ۱۰۰ نمره به شرح زیر می باشند.
۱_ آقای_مختار_شمس با امتیاز ۸۸ از شهرستان_نمین
۲_آقای کاظم محبی با امتیاز ۸۷ از شهرستان اردبیل
۳_آقای علی ولی‌پور با امتیاز ۸۲ از شهرستان اردبیل
مالک دادخواه مسؤول اورژانس پیش بیمارستانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نمین ضمن تبریک به همکاران زحمتکش فوریت های پزشکی، آموزش وارتقای علمی وعملیاتی پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی نمین را جز مهمترین اهداف خود خواند و عنوان کرد کارکنان فوریت های پزشکی شهرستان نمین همواره از ابتدای تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی برای نمین سابقه درخشانی در سطح استان به یادگار گذاشته اند.

نظر شما :