برگزاری مجمع خیرین سلامت و اولین مجمع سلامت شهرستان نمین

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۶ کد : ۴۷۸۹ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۶۷۹

‌‌‌‌‌‌‌در تاریخ ۲۱/‏۰۷/‏۹۷‬ طی مراسمی در سالن همایش های شبکه بهداشت و درمان نمین که با حضور امام جمعه محترم شهرستان، معاونت محترم سیاسی و اجتماعی فرمانداری نمین، مدیر عامل محترم مجمع خیرین سلامت استان، معاونت محترم اجتماعی دانشگاه، مجمع خیرین سلامت شهرستان نمین برگزار شد و اعضای شورای خیرین سلامت از طریق انتخابات مشخص گردید. همچنین اولین مجمع سلامت شهرستان نمین در سالن جلسه فرمانداری نمین برگزار گردید. در این مراسم که با حضور مسؤولین محترم کلیه ادارات شهرستان، نمایندگان محترم سمن ها و معاون محترم اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد مشکلات حوزه سلامت شهرستان مطرح و بر لزوم مشارکت دادن مردم در انجام امورات مربوط به سلامت و ایجاد همدلی بین مردم و مسؤولین برای داشتن جامعه ای سالم و پویا تأکید شد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

نظر شما :