شرح وظایف واحد تغذیه
شرح وظایف کارشناس تغذیه
-تهیّه و تدوین و اجرای برنامه های مربوط به امور تغذیه و رژیم درمانی بیماران.
-تنظیــم برنامه بازدید و پایش فرآیندهای جاری در ارتباط با برنامه های کلان تغذیه کشوری.
-جمع آوری و تحلیل اطّلاعات وآمار مربوط به وضعیّت تغذیه های بیماران.
-ارائه نظرات مشــورتی و انجام مشــاوره در امور تغذیــه و رژیم درمانی برای بیماران بیمارستان.
-تهیــّه و تدوین برنامه های غذایی هفتگی، ماهانــه و فصلی برای بیماران و کارکنان بیمارستان.
-انجام مشــارکت های لازم در فعّالیّتهای برون بخشــی و درون بخشی با حوزههای مرتبط با تغذیه.
-نظارت بر اجرای برنامه های آموزشی تغذیه در سطوح عمومی، اختصاصی و عالی.
-تنظیم برنامه غذایی و محتوی سبد غذایی برای جمعیّت گروه هدف در فرآیند برنامه غذایی روستا جهت طرح مشارکتی حمایتی
مادران باردار.
-همکاری در زمینه پیشگیری و کنترل سوء تغذیه کودکان، مادران باردار و سالمندان
--بهبود وضعیت تغذیه ای گرو های سنی مختلف
-پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
-پیشگیری و کنترل کم خونی ناشی از فقر
-مکمل یاری (آهن – ویتامین د) در دانش آموزان دختر و پسر مقطع متوسطه اول و دوم
-ارسال لیست کودکان نیازمند برنامه حمایتی به کمیته امداد
-شناسایی و معرفی مادران باردار به بنیاد علوی جهت حمایت های تغذیه ای
-برنامه ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه
-نظارت بر کیفیت و کمیت خدمات مرتبط گروه های هدف
-پایش و ارزشیابی برنامه های اجرایی تغذیه با انجام بازدیدهای نظارتی دوره ای از واحدهای محیطی و تکمیل چک لیست مربوطه و تجزیه و تحلیل آن